Om Oss

Vilka är vi?

Previousseason.com är en web-outlet med med fokus på väskor, accessoarer och skor från världens främsta modehus. Vi garanterar våra produkters äkthet då alla produkter kommer från våra egna fysiska butiker.

Previous Season är en del av Image Group, företaget bakom Bottega Veneta butiken i Stockholm. Sedan starten 1984 har Image Group varit en viktig aktör inom Sveriges modevärld och har tidigare drivit bl.a. NK Runway, NK Access samt Mulberry-butikerna i Sverige.

Hur fungerar det?

När en säsong har avslutas och rean i butikerna är över samlar vi upp de produkter som är kvar i våra butiker och publicerar dem på previousseason.com där de blir nedsatta med mellan 40 – 70%. Previous Season fungerar alltså som en online outlet för våra fysiska butiker.

Vänligen notera att en vara snabbt kan sälja slut då vi oftast bara har ett fåtal av varje produkt. Vissa av produkterna kan vara provade i butik vilket ibland kan synas.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att mejla till customerservice@imagegroup.se eller ringa oss på 08-611 19 94