Om Oss

Vilka är vi?

Previousseason.com är en web-outlet med med fokus på väskor, accessoarer och skor från världens främsta modehus. Vi garanterar våra produkters äkthet då alla produkter kommer från våra egna fysiska butiker.

Previous Season är en del av Image Group, ett företag som driver ett flertal butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö med inriktning på accessoarer, väskor och skor från några av världens mest välrenommerade modevarumärken.

Sedan starten 1984 har Image Group varit en viktig aktör inom Sveriges modevärld och i dagsläget driver vi tio butiker vilket inkluderar Mulberry butikerna, Bottega Veneta, Max Mara, Sophie by Sophie samt multibrand-butikerna NK Access och NK Runway

Hur fungerar det?

När en säsong har avslutas och rean i butikerna är över samlar vi upp de produkter som är kvar i våra butiker och publicerar dem på previousseason.com där de blir nedsatta med mellan 40 – 70%. Previous Season fungerar alltså som en online outlet för våra fysiska butiker.

Vänligen notera att en vara snabbt kan sälja slut då vi oftast bara har ett fåtal av varje produkt. Vissa av produkterna kan vara provade i butik vilket ibland kan synas.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att mejla till customerservice@imagegroup.se eller ringa oss på 08-611 19 94

VÅRA BUTIKER

Mulberry

Birger Jarlsgatan 17, Stockholm

Södergatan 20, Malmö

NK Stockholm

NK Göteborg

 

Bottega Veneta

Birger Jarlsgatan 10

Max Mara

 NK Stockholm

Sophie By Sophie

NK Stockholm

NK Access

 NK Stockholm

NK Göteborg

NK Runway

 NK Göteborg

PREVIOUS SEASONS VARUMÄRKEN

Alexander McQueen

Balenciaga

Bottega Veneta

Burberry

Celine

Dolce & Gabbana

Gucci

J.W. Anderson

Loewe

Mulberry

Proenza Schouler

Paco Rabanne

Saint Laurent

Stella McCartney

Valentino