OM OSS

VILKA ÄR VI?

Previous Season är en del av Image Group, ett företag som driver ett flertal butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö med inriktning på accessoarer, väskor och skor från några av världens mest välrenommerade modevarumärken.

Sedan starten 1984 har Image Group varit en viktig aktör inom Sveriges modevärld och i dagsläget driver vi nio butiker vilket inkluderar fyra Mulberry butiker, Bottega Veneta, Max Mara, Sophie by Sophie samt multibrand-butikerna NK Access.

SÅ FUNKAR DET

När en säsong har avslutas och rean är över samlar vi upp de produkter som är kvar i våra butiker och publicerar dem på previousseason.com där de blir nedsatta med mellan 40 – 80%. Previous Season fungerar alltså som en online outlet för våra fysiska butiker.

Vårt sortiment kommer uteslutande från våra egna butiker och vi garanterar dess äkthet. Vänligen notera att en vara snabbt kan sälja slut då vi oftast bara har ett fåtal av varje produkt. Vissa av produkterna kan vara provade i butik vilket ibland kan synas.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att mejla till customerservice@imagegroup.se eller ringa oss på 08-611 19 94

VÅRA BUTIKER

Bottega Veneta

Birger Jarlsgatan 10

Mulberry

Birger Jarlsgatan 17

Mulberry

Södergatan 20

Mulberry

NK Stockholm

Sophie By Sophie

NK Stockholm

Mulberry

NK Göteborg

NK Access

 NK Stockholm

NK Access

 NK Göteborg

Max Mara

 NK Stockholm

UPPTÄCK PREVIOUS SEASON

MULBERRY

Mulberry Sale

BALENCIAGA

Balenciaga Sale

PACO RABBANE

paco rabbane sale

DOLCE & GABBANA

Dolce & Gabban sale

ALEXANDER MCQUEEN

alexander-mcqueen-sale