INFORMATION

Betalning

Vi använder oss av Klarna Checkout för alla våra betalningar. Välj mellan kortbetalning (Visa, AMEX, Mastercard), faktura eller delbetalning. Efter din betalning skickas en orderbekräftelse till din email från oss. Därefter får du ett email från Klarna gällande betalningen.

Frakt och leverans

Vi har alltid FRI FRAKT INOM SVERIGE. Schenker sköter våra leveranser och ser till att dina varor kommer fram tryggt och säkert till närmaste utlämningsställe. Vi skickar dina varor varje måndag och torsdag förmiddag och de beräknas ankomma inom 2-5 arbetsdagar efter det. Ett meddelande skickas till dig när din order levererats. Har du frågor gällande detta är du välkommen att kontakta oss på info@previousseason.com

Retur och byten

Om du mot förmodan vill returnera en vara så använder du dig av formuläret som bifogas med din beställning. Fyll i formuläret och skicka det tillsammans med varan du vill returnera till oss inom 14 dagar från dess att du hämtat ut paketet.

Fraktetikett för returfrakten följer med din beställning. Fäst denna över den befintliga fraktetiketten på emballaget du fick varan i och lämna in på ditt utlämningsställe. Vi ansvarar inte för paket som skadas eller kommer bort under returen. Returen är gratis vid användning av den medföljande returetiketten. Återbetalning sker normalt 1-2 veckor efter det att vi mottagit varan. Om du har tappat ditt returformulär eller har några andra frågor kontakta oss på info@previousseason.com eller ring oss på 08-611 19 94

Vänligen observera att en produkt som visar tecken på användning eller skada kan komma att återbetalas med relevant värdeminskning. Denna värdeminskning kommer bedömas utifrån produktens skick vid retur.

Integritetspolicy

Image Group AB, org. nr. 556234-0975 är ansvarigt för de personuppgifter du lämnar till oss.

 

När sparar vi information om dig?

Vi sparar de personuppgifter som du anger i samband med:

  • Genomförande av beställning
  • Skapande av konto
  • Anmälan till nyhetsbrev
  • E-mailkommunikation

 

Vid beställning

När du köper något på previousseason.com sparar vi ditt namn, adress, email och telefonnummer. Detta gör vi för att kunna ta emot och hantera din beställning, leverera ordern och kontakta dig med information gällande din order. Vi använder inte dina uppgifter vid köp i något marknadsföringssyfte. Dina uppgifter delas med våra samarbetspartners (personuppgiftsbiträden) Klarna, Unifaun och DB Schenker för att kunna ta betalt, administrera transport och genomföra leveranser. Personuppgiftsbiträden kommer inte ha rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter personuppgiftsbiträdet åtagit sig mot Image Group. Vi sparar dessa uppgifter om er för att kunna fullgöra de åtaganden och ta tillvara de rättigheter som följer av en beställning.

 

Vid skapande av konto

De uppgifter du lämnar till oss när du skapar ett konto kommer enbart att användas för att kunna administrera ditt konto. Vi använder inte dessa uppgifter i marknadsföringssyfte.

 

Vid anmälan till nyhetsbrev

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev ger du oss ditt samtycke att kontakta dig via email med nyheter och erbjudanden från previousseason.com. Det är inte så ofta, vi gör ett par utskick i månaden för att hålla dig uppdaterad på vad vilka nya produkter som finns på sidan. Om du inte längre vill ta emot nyhetsbrevet är det bara att klicka på länken i ett av breven så plockar vi bort dig från listan. Din emailadress delas till Mail Chimp (personuppgiftsbiträde) vilka vi använder oss av för att skicka ut nyhetsbreven. Personuppgiftsbiträdet kommer inte ha rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter personuppgiftsbiträdet åtagit sig mot Image Group.

 

Vid emailkommunikation

När du kontaktar oss via email sparar vi din email till dess att ärendet i fråga är löst. Detta gör vi för att kunna erbjuda så bra service som möjligt.

 

Hör av dig till oss om du undrar över något!

Du kan när som helst kontakta oss om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Skicka ett mejl till info@imagegroup.se om du undrar över något.