INFORMATION

Betalning

Vi använder oss av Klarna Checkout för alla våra betalningar. Välj mellan kortbetalning (Visa, AMEX, Mastercard), faktura eller delbetalning. Efter din betalning skickas en orderbekräftelse till din email från oss. Därefter får du ett email från Klarna gällande betalningen.

Frakt och leverans

Vi har alltid FRI FRAKT INOM SVERIGE. Schenker sköter våra leveranser och ser till att dina varor kommer fram tryggt och säkert till närmaste utlämningsställe. Vi skickar dina varor varje måndag och torsdag förmiddag och de beräknas ankomma inom 2-5 arbetsdagar efter det. Ett meddelande skickas till dig när din order levererats. Har du frågor gällande detta är du välkommen att kontakta oss på info@previousseason.com

Retur och byten

Om du mot förmodan vill returnera en vara så använder du dig av formuläret som bifogas med din beställning. Fyll i formuläret och skicka det tillsammans med varan du vill returnera till oss inom 14 dagar.

Fraktetikett för returfrakten följer med din beställning. Fäst denna över den befintliga fraktetiketten på emballaget du fick varan i och lämna in på ditt utlämningsställe. Vi ansvarar inte för paket som skadas eller kommer bort under returen och du står själv för returkostnaden. Returkostnaden uppgår till 100 kronor och dras av på återbetalning alternativt kvarstår att betalas på eventuell faktura. Återbetalning sker normalt 1-2 veckor efter det att vi mottagit varan. Om du har tappat ditt returformulär eller har några andra frågor kontakta oss på info@previousseason.com eller ring oss på 08-611 19 94

Vänligen observera att produkt som visar tecken på användning eller skada kan komma att återbetalas med relevant värdeminskning. Denna värdeminskning kommer bedömas utifrån produktens skick vid retur.